Alla inlägg den 9 juli 2014

Av Resan till mig själv - 9 juli 2014 23:30

Hur kan du gå omkring och försöka låtsas som ingenting? Låtsas som att du gjorde rätt när du hoppade över dagens träningspass idag.

 

Du är så äckligt fet, oavsett vad vågen visar. Även om siffrorna på vågen visar att du borde vara smal så stämmer inte det in på dig. Du har väl ögon att se med, och spegeln visar att du är i behov av att gå ner tio kilo minst! Du har en annan kroppstyp helt enkelt. BMI stämmer inte på dig och du måste väga mindre än alla andra för att vara hälsosam.

 

Nu har du förstört allting, varför tränade du inte ikväll? Till helgen, när du ska till Gröna Lund med dina systrar, ska jag se till att förstöra för dig. Du kommer att ha ökat i vikt jättemycket, vilket är det första dina systrar kommer att se. De kommer att undra om du blivit deprimerad och börja tröstäta godis och chips och fundera på om de ska ge några kostråd till dig.

 

Stämningen kommer bli förstörd både för dig och för dem. Blotta åsynen av dig kommer få dem att må illa och vilja åka hem. Och till dig, Josefine, ska jag ge en himla massa ångest och tjockkänslor. Så pass mycket att du inte kommer kunna njuta av dagen. Fet som du är kommer du antagligen att försöka döva ångesten genom att äta ännu mera och då ska jag stå där och skratta åt dig. Din äckliga, feta ko.

 

Finns ingen som tycker om dig. Måste du gå och visa ditt fula, feta gristryne överallt. Din mage skulle räcka att koka julskinka till tio julbord på. Dina lår och din röv är svettiga, skvalpiga och äckliga. Din gris! Du tror att du är hälsosam, när du bara är fet, fet och fet!

 


Hon är jobbig idag...

Ovido - Quiz & Flashcards